AVOKADOTOAST MED POCHERET ÆG

Avokadotoast med pocheret æg

En sikker morgenmadsfavorit er avokado med pocheret æg og chili på et ristet surdejsbrød.

Avokadotoast med pocheret æg

Tid: 20 minutter                 Antal: 4 pers.

Ingredienser:
– 8 skriver surdejsbrød
– 3 avokadoer
– Saften fra 1 citron
– 4 æg
– Chiliflager
– Sort sesam
– Salt og peber

For at opnå den perfekte avokadotoast med pocheret æg, skal brødet først ristet, så det kan blive sprødt og lækkert. Derefter halveres avokadoerne, stene fjernes og derefter skæres de halve både i fine skriver. Dryp citronsaft over.

Derefter sættes der en stor gryde over med vand. Imens slås et æg af gangen ud i en kop. Når vandet koger, laves der en hvirvl i vandet med et piskeris. Efterfølgende hældes ægget i og simre i ca. 4 minutter. Tag efterfølgende ægget op, og lad det dryppe af på et styk køkkenrulle. Følgende gøres med de resterende 3 æg.

Efterfølgende fordeles de 4 avokadoer på de 8 skriver surdejsbrød, og serveres med det pocherede æg. Drys chilifllager, sort sesam og salt/peber på. Herefter har du den perfekte avokadotoast med pocheret æg, mums og velbekomme.

Lad dig inspirere af mine andre morgenmadsopskrifter.