KANELSNURRER

LÆKRESTE HJEMMEBAGTE KANELSNURRER

Her finder du opskriften på kanelsnurrer, som er super lækre og velsmagende. For at opnå det perfekte resultat, skal kagerne foldes, hvor der i opskriften gennemløbes en guide, så de perfekte snurrer opnås.

KANELSNURRER

Tid: 3 timer maksimum      Arbejdstid: 40 minutter     Antal: 12 stk.

Ingredienser:
– 5 dl. kold sødmælk
– 5 g. gær
– 1 æg
– 1 kg. hvedemel
– 150 g. sukker
– 10 g. salt
– 15 g. stødt kardemomme
– 150 g. kold smør
– 1 æg til pensling
– Sukker til at drysse på toppen

 Remonce:
– 200 g. blødt smør
– 200 g. sukker
– 20 g. stødt kanel

Fremgangsmåde til de velsmagende kanalsnurrer

For at lave dejen hældes mælken i en skål, og gæren røres ud heri. Efterfølgende tilsættes æg, hvedemel, sukker, salt og kardemomme. Dejen æltes til den er glat og blank og slipper skålen. Dertil skæres smørret i små terningerne og æltes i dejen, hvor den efterfølgende skal hvilke i 1,5 time med et viskestykke over.

Efterfølgende skal dejen samles til en fast klump og pakkes ind i husholdningsfilm, hvor dejen skal køle af i mindst 1 time. Imens dejen hviler på køl, skal remoncen laves.

Remoncen laves ved at røre smør sammen med kanel og sukker med en elpisker.

Når dejen har være på køl i minimum en time, skal dejen vendes ud på et meldrysset bord og rulles ud til et rektangel på cirka 30×60 cm. Efterfølgende smøres remoncen ud på dejen med en dejskraber.